Najnoviji bronde trend kose (kombinacija blonde+brunette)

Pramenovi u trendu: Chardonnay Blonde i Iced-mocha Balayage!

258

Bronde trend kose (kombinacija blonde+brunette)

 

Pramenovi u trendu: Chardonnay Blonde i Iced-mocha Balayage!

By  | 

Otkad je započela era pramenova i nijansiranja kose sa popularnim balajažem, čini se kao da nikada nije ni prestajala. A i zašto bi: nijansiranje kose je najlakši način da joj date multi-dimenzionalnost, punoću boje i sjaj, kakav ne možete postići sa jednoobraznom bojom. Ovog leta će biti popularni pramenovi inspirisani popularnim Chardonnay vinom i ledenom mocha kafom!

 

CHARDONNAY BLONDE

Ovo je najnoviji bronde trend kose (kombinacija blonde+brunette), koji uključuje multi-dimenzionalne tonove na prirodnoj kosi boje belog vina, ali bez zelenkaste nijanse. Ovo je posebno dobar trend ako ne možete da se odlučite između plave i smeđe kose, jer Chardonnay Blonde sadrži suptilne nijanse obe. Ovu specifičnu nijansu je kreirala koloristkinja Ashell Allen, specijalista za balayage iz Mičigena, SAD.

bronde trend

Instagram/Printscreen

TEHNIKA FARBANJA

Kreatorka Chardonnay Blonde nijanse objašnjava da je uradila babylights pramenove oko linije kose, a na ostatku kose balajaž tehniku. Za svetlu podlogu, korišćen je profesionalni blanš, a za balajaž efekat i lowlights pramenove (koji su tamniji od osnovne boje), koristila je dve različite nijanse. Preko toga je dodat preliv koji će „izblendao“ boje i dodao sjaj. I naravno, ništa bez Olaplex-a: koji čuva kosu od oštećenja tokom procesa.

Za kućnu negu, predlažemo vam negujući Olaplex no. 5 Bond Maintenance regenerator:

 

Lakiranje Noktiju – 6 Grešaka Koje Pravite

 

ICED MOCHA BALAYAGE

Ako ste ljubitljka klasičnog balajaža – ovog leta se nosi sa obrtom, u vidu Iced Mocha balajaža. Na osnovnu boju, pokretima slobodne ruke u obliku slova V i W, kreiraju se prirodni posvetljeni pramenovi, kao i foliyage tehnika, kako bi se prekrile eventualne sede vlasi.

bronde trend

Instagram/Printscreen

TEHNIKA FARBANJA

Kada je blanš odradio svoje, on se ispira šamponom, i potom počinje proces blandanja boje. Nanosi se tamnija boja na koren, a svetlija na dužinu i krajeve. Sam proces kreiranja Iced Mocha balajaža zahteva 4-5 sati, i obično traje oko 10 meseci (što je sjajna low-maintenance alternativa farbanju).

Ako ste prirodna brineta i ne želite da se odreknete bogate čokoladne boje korena, Iced Mocha je idealana balajaž tehnika za vas! Samo se postarajte da kosu zaštitite tokom i posle proces blanša, uz kvalitetne profesionalne proizvode za negu.

Pročitajte još i: Pramenovi koji vam najbolje stoje prema boji kose, kože i očiju

Autor Lepotica.rs

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More