Vratila se u modu najgora frizura u istoriji

Majli Sajrus; Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

129

Retko koja žena će doći kod frizera sa željom da se ošiša na „fudbalerku“ – jednu od najgorih frizura u istoriji koju ponovo iznenada nose velike zvezde.

Visoko na listi frizura koje treba da ostanu u prošlosti definitivno se nalazi “fudbalerka”, odnosno na engleskom mullet. Deluje kao da još samo Džo Egzotik i lik iz Simpsona nose ovu frizuru, ali se neobjašnjivo dopala brojnim poznatim ženama.

PROČITAJTE JOŠ:

Reč je o frizuri koja je posebno bila popularna osamdesetih godina prošlog veka, a kod nas se najviše povezuje s nemačkim fudbalerima koji su je rado nosili, pa odatle dolazi i njeno ime, piše Diva.

Za ovu je frizuru karakteristično da je kratka sa prednje strane i duža sa zadnje, a jedna frizerka je u razgovoru za Insider rekla kako ovaj trend verovatno nikad neće nestati i da, na iznenađenje mnogih, ima sve više pobornika. Dok su je pre uglavnom nosili muškarci, izgleda da nam se krajem 2020. vratila, ali ovog puta nose je žene, barem ako je suditi po zvezdama poput Rijane i Kare Delevinj.

Ipak, fudbalerku je prva nosila Majli Sajrus još na proleće ove godine, a pre nekoliko nedelja pojavila se s još kraćom verzijom.

Kada je Rijana na društvenim mrežama objavila tizer za Savage x Fenty reviju, fanovima u prvih nekoliko sekundi nije promaknulo upravo to da pevačica nosi ultra-kratku fudbalerku. To nije prvi put da je odabrala ovu čudnu frizuru jer ju je nosila još davne 2013. godine.

Još jedna žena koja se odlučila na fudbalerku je Kara Delevinj koja je posvetlila kosu i ošišala je u ultra-kratki mullet za potrebe snimanja. Mnogi su pretpostavili da je reč o perici, ali bez obzira na to, manekenka je zasigurno tim odabirom nagovestila jedan od trendova koji će isprobati samo najodvažniji.

A evo kako ova frizura izgleda na “običnim” ženama:

 

Autor LEPOTA  

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More