Nije samo steznik: Trikovi za skrivanje viška na stomaku

80

Znamo koja je muka kada imate višak kilograma na stomaku i koliko je nekad teško da se obučete tako da budete zadovoljne svojim izgledom. A sa dolaskom lepšeg vremena, kada tkanine postaju tanje i imamo manje slojeva garderobe na sebi, to postaje još teže.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

Svakako, ono što je poželjno, jeste da dodatno povedete računa o ishrani, a u međuvremenu, neće biti na odmet na nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da sakrijete višak u predelu stomaka.

Bluze koje se šire ispod grudi

Bluze koje se šire ispod grudi su sjajan odevni komad za vas jer su oko stomaka široke i lepršave, pa se ništa ne oslikava, a vi se osećate komotno i udobno. Nađite ih u različitim bojama, dezenima i dužinama, uparite ih sa uskim farmerkama, helnakama, a leti šortsevima.

Takođe, pufnaste i balon bluze su odlično rešenje za vas jer su kao i ove sečene ispod grudi široke oko stomaka.

Ujedno, sada jako popularne, „oversized“ košulje isto mogu biti rešenje kada želite da prikrijete višak u predelu stomaka.

Steznik

Steznik je jako praktičan, mada ne toliko udoban način da sakrijete stomak. Ima ih u raznim modelima i gotovo svi su napravljeni od čvrstog rastegljivog materijala koji će sve stisnuti tako da baš nigde ništa „ne kipi“. Sigurno niste raspoložene da ih nosite svaki dan, ali u nekim posebnim prilikama, zašto da ne.

 

Nikako majice sa printom

Garderoba sa printom je u modi, ali vi bi trebalo da izbegavate takve majice, jer će samo skrenuti pažnju na ono što želite da sakrijete.

Prave dužine

Prava dužina jakne, sakoa je ključna za vas. Nikako ne nosite one kratke modele, jer će samo otkriti vaš višak. Odlučujte se za dužine do bokova i duže. Ono što je sjajno jeste da su sada i te kako u modi dugački i „oversized“ blejzeri.

Modni dodaci

Birajte minđuše i kratke ogrlice koje će pažnju skretati na vaše lice i dekolte. U obzir dolaze i duge ogrlice koje će vizuelno izdužiti vaši figuru. Nikako ne nosite kaiševe.

Čvrste tkanine

Tanke rastegljive tkanine će se prilepiti uz telo i ocrtati bukvalno svaku nesavršenost. Zato, birajte čvršće, kruće ili lepršave materijale. Pamuk će prijati i vašoj koži i vašoj liniji.

Autor: direktno.rs

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More