Dizajneri istakli: Ovo su 3 vodeća printa za 2020.

Pažljivo ih iskoristite i ukombinujte.

214

Ne možemo poreći da jednobojna odeća nikada neće izaći iz mode.

Međutim, ponekad svako od nas teži da razblaži look zanimljivim otiscima koji imaju mnogo originalniji izgled od jednobojne palete boja.

U novoj godini dizajneri predlažu da se kladite na različite mogućnosti, ne zaboravite na cvetni print, kao i podsetite se na patchvork.

 

„Must have“ komad u ormaru svake blogerke

 

Dakle, koji su printovi najmoderniji u 2020. godini?

Karirani print

Ako oklevate koji otisak da odaberete u novoj sezoni, ne bi trebalo da se mučite. Tu je moderan karirani uzorak u svim njegovim manifestacijama. Tartan, veliki i mali karirani uzorci su lebdeli na modnim revijama. Treba napomenuti da su crno-beli i klasični crveno-zeleni tartan postali posebno relevantni u novoj godini.

Ove godine nećemo zaboraviti na romantiku i pomalo infantilni otisak graška. Slažete se, zaista evocira na najbolje uspomene iz detinjstva. Uzgred, pomoću polka dots printa možete mešati najmodernije look-ove u retro stilu.

Cvetni motivi

Ni jesenje i zimske kolekcije nisu prošle bez cveća. Preporučujemo da isprobate romantičnu haljinu, obasjanu stotinama cvetnih pupoljaka. Takođe pogledajte apstraktne cvetne uzorke i cveće, poput akvarela.

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More