CRNI LUK TRIK Napravit će PRAVO ČUDO za vaše ZDRAVLJE!

166

Ljudi sve više pribegavaju lekovima narodne medicine kako bi osnažili imunološki sistem ili rešili neke zdravstvene probleme.

Na našim stopalima nalaze se tačke koje imaju moćno i direktno dlovanje na unutrašnje organe, smatra drevna kineska medicina. Telo se prirodno regeneriše tokom noći, a dodatno može pomoći ako odlučite da upotrebite crni luk.

Ogulite crni luk i narežite ga na kolutiće. Stavite ih na stopala i navucite čarape kako bi kolutići ostali na koži. Luk ima antibakterijska svojstva, a fosforna kiselina iz luka preko kože ulazi u krvotok i podstiče pročišćavanje krvi, cirkulaciju te time općenito ima blagonaklono dejstvo na zdravlje.

crni luk
 

Sastojci u luku imaju i antifungalno dejstvo pa ćete redovnom uportrebom luka na stopalima ili njegovom konzumacijom osnažiti svoj imunološki sistem i pomoći u borbi protiv raznih upala.

NE PROPUSTITE

OVO JE NAJEFIKASNIJA KUĆNA TERAPIJA PROTIV BOLOVA: Neka patnja sa zglobovima, kičmom i vratom bude prošlost

Zbog svog intenzivnog mirisa, ne bi nam palo na pamet da narezani luk držimo, na primer, u spavaćoj sobi, ali svakako ne bi trebalo da odbacite tu ideju jer će luk pročistiti vazduh u prostoriji, „očistiti“ ga od toksina i virusa dok vi spavate. Luk će apsorbovati sve nečistoće, pa nemojte ponovo da ga koristite, već ga bacite pa sledeće noći uzmite svež.
 

 

(Espreso.rs/Večernji list)

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More