Profesionalna masaža vagine: Evo zašto žene toliko uživaju u njoj (VIDEO)

Ljubitelji joge bi mogli da se oduševe novim velnes trendom koji postaje sve popularniji u svetu. Reč je o orgazmičkoj meditaciji ili skraćeno "OMingu".

746

Foto: Thinkstock

Ljubitelji joge bi mogli da se oduševe novim velnes trendom koji postaje sve popularniji u svetu. Reč je o orgazmičkoj meditaciji ili skraćeno „OMingu“.

Ovaj trend je pokrenula jedna američka kompanija koja je počela da nudi masažu vagine. Cilj nije postići orgazam, već opustiti se i naučiti živeti u trenutku, piše Metro. 

Stručnjaci za OMing ističu da je orgazmička meditacija odličan izbor za ljude koji vole drugima da pružaju zadovoljstvo, ali još uvek nisu naučili da ga primaju. 

Takođe navode da je iskustvo posebno, kao i da ovaj vid masaže pomaže ljudima da postanu empatičniji, povezaniji i velikodušniji. 

Gacice

Ova vrsta meditacije je postala prava senzacija, te se sve više žena odlučuju za trodnevni kurs. One mogu doći same i prepustiti se rukama potpunog stranca, ili u društvu prijatelja, partnera. 

„Tokom orgazmičke masaže jedna osoba miluje klitoris druge osobe 15 minuta, a cilj je da primatelj masaže doživi senzaciju. To je praksa koja kombinuje snagu meditacije i duboku povezanost među ljudima kako bi se doživeo orgazam“, objasnili su iz kompanije One taste. 

U sledećem videu možete pogledati kako izgleda ova neobična vrsta masaže. Profesionalna masaža vagine

ZA PREZAUZETE DOMAĆICE: Najbrža i najbolja proja sa sirom na celom svetu! (VIDEO)

Mekana, ukusna proja koja se brzo i lako priprema je je savršena za prezauzete domaćice. Trebaće vam svega pet minuta da je napravite i odmah ide u rernu na pečenje. Ne treba vam vaga već vam je mera šolja. Proja je jako ukusna, meka i fina i ne deluje kao da ste je na brzinu spremili

SASTOJCI:

  • 1 šolja (za čaj) kukuruznog brašna
  • 1 šolja (za čaj) pšeničnog brašna
  • 1 kesica praška za pecivo
  • 1 šolja mleka jogurta ili kisele vode
  • 3/4 šolje ulja
  • Soli po ukusu
  • Sira po ukusu

Aromatična palenta

Peći na 220 stepeni 20 minuta.

Pogledajte VIDEO i uverite se da ju je vrlo lako spremiti:

U 1/2 smese dodala sam seckanu vezu blitve i dobila prelepe mafine malo drugačijeg ukusa, inače ova smesa je osnova meni za sve mafine od čistog veleprodaja kukuruznog brašna bez dodavanja belog brašna.

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More