Trendi parke iz high street ponude

U sezoni jesen/zima pored crvenih kaputa nosićemo i udobne parke.

185

Parke su verovatno najpraktičnije jakne koje znamo. Gde kupiti modernu parku ove jeseni? Proverili smo ponudu high street brendova.

Parke su svestrane i univerzalne jakne koje prolaze kroz sezonu u sezonu kao obavezni trend. Tokom proleća i leta u ponudi su parke od pamuka i lana, dok za jesenju sezonu dizajneri predlažu tople modele sa krznom. Ono što najviše volimo kod ovih jakni je praktičnost i odlično izgledaju u duetu sa patikama, ali i kožnim čizama. Nije ni čudo što parke možemo pronaći u ponudi svih high street brendova.

Najveći izbor očekuje vas u prodavnicama Bershke. Čekaju vas modeli u zelenoj, ali i milenijum ružičastoj i klasičnoj crnoj i kaki boji. Zanimljive modele nudi Mango – obratite pažnju na originalne rukave i modele sa rukavima koji su ukrašeni obojenim krznom. U Pull & Bear-u naći ćete teget parke, dok Zara predlaže neobične modele sa biserima.

Foto: Mango, Zara, Bershka, Stradivarius, Reserved,

Foto: Mango, Zara, Bershka, Stradivarius, Reserved,

Autor Grazia

 

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More