Gaćice koje vibriraju i dovode žene do vrhunca (VIDEO)

- uz ovaj donji veš žene će obožavati da gledaju SP

38.706

Gledanje Svetskog prvenstva upravo je postalo zanimljivije za sve dame gacice

Fabrika donjeg veša napravila je gaćice koje vibriraju svaki put kada fudbaleri daju go kako bi privukla što više žena da gledaju Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Meksički maloprodajni lanac Viki Form svoj proizvod predstavio je uoči fudbalskog prvenstva i to spotom koji je privukao mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 

 

– Bolestan je, iskreno, on je bolestan. Upali TV i kao da niko ne postoji. Šta nije u redu s njim? Zbog fudbala, govori žena u kameru pre nego otkrije kako je Viki Form pronašao rešenje kojim će biti zadovoljni oba pola.

Gaćice su povezane s robotom koji interpretira akcije i transformiše ih u vibracije u stvarnom vremenu. Snimak pokazuje par koji sedi i gleda utakmicu, a devojka nosi vibrirajući donji veš. Kako utakmica postaje uzbudljivija, žena postaje sve više stimulisana, sve dok sudija ne propusti priliku da svira penal.

Ovako žene uživaju gledajući fudbalsku utakmicu Printskrin: Twitter/@VickyForm_mx gacice

– Ne, ne, ne, to je faul!, viče muškarac.

Žena je ljuta jer su vibracije prestale, skače i viče na sudiju. Reklama je izazvala bes mnogih korisnika društvenih mreža, a mnogi su je ocenili ako seksističku.

Telegraf.rs/index.hr/

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More