Kontroverzni seksi trend na Instagramu: „Kako uopšte ide u WC sa ovim na zadnjici!?“

164

Čim pomislimo na festivalsku modu, setimo se silnih ukrasa, dodataka za kosu, nakita, šljokica. Ipak, jedan novi trend koji kruži „Instagramom“, naoko seksi, razbesneo je mnoge.

Preporučljivo je isključivo za festivale
PREPORUČLJIVO JE ISKLJUČIVO ZA FESTIVALEFOTO: GLITT_GLAZE / INSTAGRAM

Jedna korisnica popularnog britanskog portala bila je zbunjena kad je naletela do pakovanje cirkona za telo u jednoj robnoj kući. Naime, na uputstvu je pisalo da su namenjeni ukrašavanju zadnjice.

– Primetila sam danas u marketu… stavlja li to neko na zadnjicu – napisala je uz fotografiju koju je snimila u jednoj prodavnici s „draguljima“.

Fotografije su izazvale bes na forumu, a korisnici su navodili kako taj proizvod nije ni higijenski ni praktičan.

– Ko želi blistavu zadnjicu?! Neudobno je sesti na to – napisala je jedna osoba.

– Možeš li zamisliti kako će izgledati ako izgori na suncu – dodala je druga. Mnogi su se pitali i kako bi bilo otići u ve-ce noseći te draguljčiće. Fotografije proizvoda planule su i na „Tviteru“, što je izazvalo sličnu reakciju.

seksi trend

– Začarana zadnjica. Nimalo funkcionalno – stoji u jednom komentaru.

Međutim, uprkos zlim jezicima, ovaj avangardni stil postaje sve popularniji u festivalskom modnom svetu, a na „Instagramu“ ima nebrojeno postova „začaranih zadnjica“.

Ovo je zapravo samo produžetak prošlogodišnjeg hita, jednog od najspornijih svetskih festivalskih trendova – blještavih grudi. Devojke su umesto brushaltera na grudi stavljale bodiart, uz emotikone i svetlucave šljokice. Međutim, taj trend je postao problematičan nakon jednog snimka: žena napada muškarca koji je prethodno pokušao da je uhvati za „svetlucavu dojku“.

Seksi trend

Svideo se nekom ili ne, ovaj trend blještavih guza već je zaživeo u svetu, videćemo kako će biti dočekan u našim krajevima. I ostaje samo nada da će buditi isključivo pozitivno u ljudima.

Autor N. D. / Blic Stil

Da li znate kako se pravilno puni frižider

 

frižiderFOTO: PROFIMEDIA

Bilo da imate savršeno organizovan raspored u frižideru ili samo punite kako stignete, ovo je ogroman i zahtevan posao. Potrošačka organizacija “Čojs” otkriva da postoje neka osnovna pravila koja svi treba da pratimo kad se radi o pravilnom punjenu frižidera.

“Čojs” je podelio uputstva koja se kreću od toga gde ne treba držati mleko do najboljeg prostora za mesto. A tu je i jedan predmet koji nikako ne treba da rashlađujete. Možda ovo neće pomoći da organizujete vaš frižider do savršenstva, ali će duže čuvati njegov sadržaj, preneo je “Dejli mejl”.

Vise

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More