Glavni trendovi za jesen 2017: Čizme iznad kolena i odela jarkih boja! (FOTO)

Glavni trendovi za jesen 2017: Čizme iznad kolena i odela jarkih boja! (FOTO)

861
Nadolazeća sezona će biti obeležena upečatljivim detaljima, kao i retro-dezenima koji evociraju prošlost i modu „sedamdesetih“
 

Foto: Profimedia
 

Na kraju leta, modne blogerke, zajedno sa svetskim dizajnerima najavljuju glavne trendovekoje ćemo viđati na ulicama svetskih metropola. Iako se treba uvek držati klasičnih komada, njihov savet je da ih obavezno začiniti nekom trendi krpicom ili detaljem koji će vam dati izgled dame od stila.

Ovo je njihov predlog za jesen 2017.

Odela u jarkim bojama

Nova sezona stavlja akcenat na odela. Ona treba da budu u jarkim bojama, poput ružičaste ili izrađena od neobičnih materijala.

Torbe oko struka

Iako nas podsećaju na modu devedesetih, pederuše se ove godine vraćaju u velikom stilu. Dizajneri savetuju da birate modele od glatke kože, koje ćete lako uklapati uz sve odevne komade.

 

Duboke čizme

Što duže, to bolje! Čizme preko kolena će odlično izgledati uz suknje i haljine, ali i kada provire ispod dugačkih mantila.

 

Kineski motivi

Pravo sa letnjih kimona, kineski motivi se sele na jesenje odevne kombinacije. Najpre ćemo ih viđati na košuljama i sakoima, ali i na obući.

O

Kombinacija trenerke i čizama

Čizme izrađene od elastina, koji steže nogu oko članka pojavile su se prošle sezone, a ove će zapravo steći pravu popularnost. Ako ste dovoljno hrabri, kombinujte ih sa trenerkama, kažu modne blogerke.

 
Autor: Super žena
Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More