1. Korseti

Ovaj komad odeće je bio velika pojava u 2016. godini i na crvenom tepihu, i na modnim pistama i u medijima. Ali, izgleda kako su se dizajneri zasitili korseta, te neće nastaviti s ovim trendom i ove godine.

2. Skinny farmerke

Vladavina modela rastegljivih skinny farmerki je gotova. Ove godine smo već videli da popularnost modelima poput boyfriend farmerki ili zvoncara sve više raste, a tako će biti i u 2017. Naglasak će biti na farmerkama vintage stila. U 2017. nosiće se ležerniji krojevi farmerki umesto skinny modela.

3. Slatko i romantično

Iduće godine doći će do pozdravljanja sa ovim stilom. Nosiće se komadi odeće s oštrim, asimetričnim ivicama, romantični i bogati baršun biće modernizovan, a naglasak će biti na modnom stavu prema kojemu se odeća nosi s lakoćom i bez previše razmišljanja.

4. Pete iznad 10 cm

Već ove godine trend cipela s visokom petom počeo je opadati, a to će se nastaviti i 2017. Naime, žene su postale fokusiranije na udobnost i praktičnost, te će radije uložiti u obuću koja im je stilski privlačna i dovoljno udobna da mogu provesti dan bez preobuvanja. Upravo zato je porasla i potražnja za patikama i mule cipelama.

5. Klasične patike

Trend običnih belih ili klasičnih patika uskoro više neće biti aktuelan. Sve više je naglasak na patikama koje su na neki način uočljive, bilo da su ukrašene raznim detaljima, nekakvim logom ili čak emotikonima. U 2017. godini ova obuća će biti itekako uočljiva.

Objavite i Vi svoj članak, kliknite ovde.

Pročitajte uputstvo za korišćenje servisa „Aktuelni članci“ na ovom linku.