Trendovi 2017. sa modnih pista za jesen i nadolazeću zimu

Trendovi 2017. vrlo inspirativno mogu da utiču na slobodno kombinovanje svega i svačega što još uvek, bez poznatih razloga čuvate u svojim plakarima.

158

Trendovi 2017. vrlo inspirativno mogu da utiču na slobodno kombinovanje svega i svačega što još uvek, bez poznatih razloga čuvate u svojim plakarima.

Preuveličani ležerni kaputi

Ako već imate jedan i ne želite da bacate novce za novi, iskoristite priliku da ga odnesete kod krojačice i ubacite možda koji komad materijala ekstra. Na taj način dobijate moderan trendi kaput, koji će svakako biti unikat. Boje ne odstupaju naročito od klasičnih pa neče biti teško ove jeseni biti u trendu.

trendovi za jesen 2017
trendovi  2017

Da li znate koje su najbolje bb cc i dd kreme i koje su razlike između njih?

Crveno je boja ljubavi i jeseni

Ima li žene na svetu koja bar ne voli crvenu boju?! Ovo je pravo vreme da se “pronosaju” čuveni crveni komadi koji čekaju svoj momenat u vašem garderoberu ili cipelarniku. Takođe ponovo očigledno je da ne postoji neka standardna forma ili komad koji će biti posebno u trendu. Samo napred dakle, “volim te crveno”!

trendovi za jesen 2017
trendovi 2017

2017

Kič u modi

Pravo je vreme da iz naftalina izvučete čizme satkane od šljokica, ako ih nemate nema brige, prodavnice su preplavljene istima ove jeseni. Čak se i Chanel oprobao u izradi ovakvog kičeraja. Samo veselo!

trendovi 2017
piste 2017

Zapadnjački cowboy look

Motivi sa divljeg zapada ante portas. Nikako nismo mogli bez njih ove jeseni. Doduše kamel boja je ona koja nikad ne jenjava, bar kada je boja obuće u pitanju. Zanimljivo, bez dileme.

jesen 2017
jesen 2017

Nešto kao naramenice

Trend od koga su se modni kritičari decenijama zgražavali a bio je popularan osamdesetih godina, naramenice, kao da će krišom da se vrate u modu. Ovaj momenat je nazvan kao “preuveličana rramen”, tako da očekujemo robocap look već u sledećoj sezoni kao vodeći.

trendovi
jesen 2017

Asimetrija

Uvek interesantna i za najhrabrije dame nosiva asimetrija, izaziva ogromnu pažnju publike na nedeljama mode. Najveće ovacije dobijaju upravo ovakvi komadi jer se najčešće smatraju najdubljim fenomenom modnog izraza. Treba zaista biti pravi umetnik pa sročiti ovako interesantne komade garderobe. Nosivo ili ne, stvar je isključivo ukusa.

trendovi
asimetrija
Autor Pasarella

Foto simgor

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More