Gde sakriti novac na letovanju: 8 improvizovanih varijanti.

404

Spremajući se na putovanje, mnogi turisti sreću se sa problemom – gde sakriti, i kako sačuvati od lopova svoj novac na dugoočekivanom godišnjem odmoru.

Većina turista na putovanje ide sa svežnjem novčanica u džepu, češće nego sa mnogo zgodnijom karticom. Ukoliko je ovo i vaš slučaj, nadamo se da su ovi saveti korisni da ne postanete žrtva lopova.

Gde sakriti novac na putovanju:

1. Ne čuvajte sav novac u novčaniku. Osnovni deo novca i dokumente bolje je čuvati na skrivenom mestu. Na primer u unutrašnjem delu ispod odeće.

sakriti novac

2.Ženski grudnjak –  svima odavno poznato, međutim i dalje aktuelno mesto za čuvanje novca.

 

3. Novac možete sakriti i u higijenskom ulošku. Zašto je to funkcionalno? Jednostavno, lopov može ukrasti torbu, izvući novčanik iz vašeg džepa, ali sigurno, nikom neće pasti na pamet izvlačiti uložak iz vašeg džepa ili tražiti ga među vašim stvarima.

 

4. Još jedna zanimljiva varijanta za bezbednost vašeg novca je – prazna boca losiona za sunčanje, ili prazno pakovanje dezodoransa u stiku. Ovakav originalan štek je posebno koristan na plaži, koji neće privlačiti pažnju profitera na tuđim stvarima.

 

5. Ili možda Pampers? Što da ne.

 

6. Sakriti novac unutar vaše četke za kosu – još jedna odlična varijanta za njegovu bezbednost.

 

7. Muškarcima može da posluži njihov kaiš ili čarape

 

8. Najbolja tradicionalna varijanta – knjiga.

 

Evo, sada znate na koji način možete sakriti novac na svom letovanju. Ali, ne zaboravljajte biti oprezni i obazrivi, i onda će vaše finansije biti uvek u redu.

Femina- Uspesnazena

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More