Seks u kolima morate probati, ali morate znati ovih par stvari

424

Maštate o seksu u kolima?  Super, zaista to morate probati. To je prva asocijacija za seks van kreveta. Evo kako da to prođe tako da ostane vredno sećanja.

Postoje 4 osnovna razloga zbog kojih uopšte dolazi u obzir seks u kolima:

 • Nestrpljivi ste i oboje imate jaku želju za seksom – ko će da čeka da stigne do sobe! Misliš da automobil nudi izvesnu dozu privatnosti i sedišta koja mogu da zamene krevet.
 • Nemate drugi izbor jer tvoj dečko i dalje živi pod istim krovom sa roditeljima, mlađom sestrom, starijim bratom i njegovom porodicom, a ni ti nisi u boljoj situaciji. Hotelska soba je daleko ili je preskupa, a prijatelji neće da vam pozajme svoj stan ili su ga već zauzeli.
 • Romantična si i prijateljice su te ubedile da je seks u kolima predivno, uzbudljivo, pomalo opasno i filmsko iskustvo koje ne smeš propustiti.
 • Željna si promena i uzbuđenja, seks u krevetu postao ti je rutina i želiš da probaš nešto uzbudljivije, sa dozom opreza.

Naposletku, kažu da je seks u automobilu odličan način da izađeš iz zone komfora na ovom polju. I u to možeš biti sigurna – komfora sigurno neće biti. Zato, bez obzira na to koja iskra pali tvoju želju za seks u automobilu, moraš imati na umu neke od sledećih činjenica.

 

SEKS U KOLIMA JE UZBUDLJIV

Bilo da je u pitanju nestrpljenje i činjenica da je vaše uzbuđenje dostiglo tačku ključanja, ili neki drugi razlog za seks u automobilu, on može biti  zaista uzbudljiv. Uvek kada se nađeš u neobičnoj situaciji, srce počinje da lupa jače i adrenalin te pokreće. Dodaj tome opasnost od toga da budete uhvaćeni na delu i seksualnu želju, i uzbuđenje će da probije sve granice.

 

Seks u kolima je opijajuće iskustvo koje liči na osećaj pijanstva. Očekuj čak da  budeš sklona i glupostima!

 

Treba li da se zaustaviš? Ne, naprotiv iskoristi to uzbuđenje pa probaj da učiniš sve da bude još bolje! Upotrebi par taktika.

 • Poštuj prvo i osnovno pravilo  – obuci se jednostavno, u nešto što je lako za skidanje. Ovo je jedna od onih prilika kada su pantalone na tebi potpuno nepoželjne, a suknja na visokoj ceni.
 • Isprobaj filmske fore –veži ga za suvozačevo sedište. Upotrebi pojas za sedište da mu vežeš telo i nešto čime možeš da mu vežeš ruke iznad glave – gumicu za kosu, svoje najlon čarape, svoj ili njegov kaiš. Još je bolje ako možeš nečim da mu zatvoriš i oči i priuštiš mu čisto fizičko uživanje, bez vizuelnih doživljaja.  Možda se i ti lakše opustiš kada znaš da te on ne gleda i da je sve u tvojim rukama. Dominiraj i preuzmi inicijativu –  muškarci to vole.
 • Poigraj se sa ogledalima. Pored toga što služe da vidiš ko vozi iza tebe i da popraviš šminku na semaforu, mogu da imaju sjajnu ulogu kada je seksu u kolima u pitanju. Namesti ih tako da tokom vaše igre možete da posmatrate vaša tela u ogledalu i rasplamtajte strasti još više.
 • Uživaj na sav glas ukoliko nema nikoga u blizini.

Opusti se i videćeš, seks u automobilu će zaista da ti bude nezaboravno iskustvo. Ali samo ako ne ulećeš u to očekujući previše…

 

SEKS U KOLIMA JE NEUDOBAN

Ma koliko romantično i uzbudljivo zvučalo, činjenica je da je seks u automobilu neudoban, osim ako nemate privilegiju da  vodite ljubav u luksuznoj limuzini.  Realno, male su šanse za to, jer da ste imali para za limuzinu, imali biste i za hotelsku sobu.  Budi spremna na sitne i ne tako nebitne neudobnosti.

U prosečnom automobilu naići ćeš na milion prepreka. Nema ležećeg položaja, čak ni na zadnjem sedištu, a misionarska poza je samo bledi pokušaj da izvedete istu.  Koji god način vođenja  ljubavi da izaberete, bićete zgrčeni, nešto će da te grebe, udara i da ti smeta.

Neudobnost može biti prepreka spontanosti jer  uvek morate da pronađete pravi položaj, prekinete predigru da se pomerite na zadnja sedišta, da nešto pomerite, namestite, da izbegnete volan, menjač, spustite sedišta.

Sama sedišta mogu da budu gruba i trenje tokom seksa može da ugrozi jačinu tvoje želje za seksom i poveća želju da sve to završite što pre. Vrlo je moguće da tvoju seks avanturu u kolima završiš sa ogrebotinama i modricama.

Hladnoća u kolima tokom zimskih dana može biti još jedna prepreka udobnosti.  Ubrzano disanje i vaša topla tela i znoj zamagliće prozore. To je dobro jer su manje šanse da budete izloženi pogledima, ali ubrzanim disanjem istovrmeno trošite i više kiseonika. Dakle morate da otvorite prozor. To te opet vodi do početka priče – možda nećeš primetiti u svom tom žaru da ti je hladno, ali svakako  nećeš moći da se opustiš jer ćeš imati utisak da neko može da vas vidi i čuje. Ovo su bezazlene prepreke ka udobnom seksu, ali ima i ozbiljnih opasnosti.

 

PAŽNJA

Provesti previše vremena u zatvorenim a upaljenim kolima sa uključenim grejanjem povećava opasnost od trovanja ugljen – monoksidom.
 

Nije baš romantično glumiti u savremenoj verziji Romea i Julije, zar ne?

 

SEKS U AUTOMOBILU JE BRZ ILI DOBRO ISPLANIRAN

Malo je verovatno da ćeš uživati u višečasovnom maženju u kolima ili u tantričkom seksu. To odmah otpiši. Naprotiv, seks u automobilu je brz žustar, najčešće spontan i sa kratkom predigrom.  I takve spontane situacije uvek ispadnu najbolje iskustvo.

Ukoliko maštaš o seksu u kolima već neko vreme jer ti je krevet dosadio, onda si sigurno delimično isplanirala ovaj događaj. Spakovala si zaštitu, CD sa dobrom muzikom ali da li si mislila baš na sve?

Ponesi ćebe. Postoji nekoliko praktičnih načina da ga upotrebiš. Složi ga i stavi ispod kukova, ne propusti ni u kolima priliku da aktiviraš svoju G tačku. Stavite ga na stakla i sklonite se od mogućih slučajnih pogleda ili ga rasprostrite na haubu i konačno slobodno uživajte u seksu, oslobođeni od svih barijera koje vam nameće unutrašnjost automobila.

Istina je, na zadnjem sedištu ima više mesta nego na prednjem, a možda možeš da napraviš još prostora. Spustite naslon zadnjeg sedišta u kolima u kojima je to moguće. Još ako vodite ljubav u karavanu – može se desiti da imate mesta da se opružite celom dužinom.

Ponesi vlažne  ili obične maramice. Seks u kolima može biti neuredno iskustvo. Ili ćete se  umazati o nešto, ili ćete vas dvoje  da umažete auto, ostavite otiske ruku ili stopala na staklu i slično. Maramice možda neće biti dovoljne, ali su svakako bolja varijanta od krpe kojom on briše ruke kada vrši popravke ispod haube.

 

NAJBOLJE POZE ZA SEKS  U KOLIMA

Do sada vam je već sasvim jasno da seks u kolima ipak ograničava vaše mogućnosti i zato nije da odmet da odmah znaš koje su najbolje poze za seks u kolima. Nije baš da moraš da kreneš i izučavanje kama sutre, iako ni to nije na odmet. Dovoljno je da isprobaš sledeće poze u autu:

 • Poluležeća misionarska poza na zadnjem sedištu. U većini slučajeva, male su šanse da ćete uspeti da legnete i opružite se. Zapravo,  većim delom vremena održavaćeš ravnotežu u poluležećem položaju kako bi bilo mesta za vas oboje, upirući kolenima o sedišta. Ujedno, to ti je odlična vežba za jačanje stomačnih mišića.
 • Sedeće poze u kolima, na suvozačevom ili na zadnjem sedištu . Vozačevo sedište odmah otpiši zbog volana.  Možeš biti okrenuta licem ka svom partneru ili od njega, ali jedno je sigurno -tvoji  pokreti gore-dole su svedeni na minimum inače ćeš da udaraš glavom u krov automobila. Spustite naslon sedišta i napravite prostor za manevar!
 • Doggy style možda i najbolja poza sa seks u kolima koju možeš da probaš.  Gledaj da je da ti gornji deo tela bude uzdignut, kao da gledaš kroz prozor, kako ne bi tokom odnosa glavom udarala u sedište ili u vrata automobila.
 • Ovo su tri osnovne i najjednostavnije poze u autu, ali na vama je da ekspreimentišete. Možda pronađete još neki način da se spojite, a možda shvatite da je oralni seks jedini način da imate seks u automobilu.

 

PAŽLJIVO IZABERITE VREME I MESTO

 

 seks u kolima - najbolje mesto
Izaberite mesto za seks u kolima

Seks u kolima je jeftina zamena za hotelsku sobu ili način da to odradite na brzinu, sakriveni od očiju javnosti. Da ne biste imali problema sa organima reda, sa radoznalim pogledima prijatelja i  opaskama prolaznika , uvek je najbolje da svoje seksualne fantazije držite između svoja četiri zida. Četvorotočakaši ne nude dovoljno privatnosti.

Ako baš želite da iskusite seks u kolima, izaberite pravo vreme – mrak, sumrak, ili još bolje od svega,  neko gluvo doba u rano jutro.
 

Nije bitno samo vreme, važno je i mesto. Da, spontanost se ceni, ali ipak nemojte da izučavate najbolje poze  u autu na parkingu ispred kuće, zgrade ili  pored prometnog  puta. Izaberite neko neprometno mesto na kojem nema ljudi.  Obližnji šumarak se vać može svrtati u klasiku, ali vi  možete pronaći i napuštenu staru fabriku ili bilo koje pusto mesto na koje možete stići kolima.Ne samo da nećete  morati da strepite da vas niko ne vidi, već možeš da uživaš iz sveg glasa. A to ponekad, moraš priznati, ne  možeš ni u sopstvenoj kući.

 

ZAŠTO TREBA DA PROBATE DA VODITE LJUBAV U KOLIMA?

Iako to sad baš ne zvuči kao najbolji izbor, seks u kolima moraš probati.  Kažu da je to jedna od onih stvari u seksu koje ne smete propustiti. Ponekad izbora nema, ponekad je izbor par kilometara i daleko. Ali zašto čekati uslove za savršenu udobnost ako već imaš uslove za savršen, nezaboravan seks u automobilu?

Nisi nikad probala da vodiš ljubav kolima? Eto izgovora da ga probaš!Zar ne misliš da je seks u udobnosti doma pomalo dosadan? Isprobaj  te poze za najbolji seks u kolima, pa makar to bilo i u vašoj garaži. Dodaćete vašem odnosu jednu novu dimenziju, novo iskustvo i novu priču. Ako ništa drugo, bićete bogatiji za jednu anegdotu i znaćete da cenite seks u krevetu i sve prednosti njegove udobnosti.

 

Seks u kolima nije samo avantura – nešto možeš i da naučiš.

 

Veruj, ako ti se dopadne i ako savladate uspešno sve poze u kolima, moći ćete da upražnjavate seks bilo kad i bilo gde. Ukoliko ste se izborili sa neudobnim skučenim prostorom u automobilu, sasvim sigurno ćete se izboriti i sa seksom na drugim javnim ili manje udobnim mestima – u kupatilu, na koncertu, na stolu, u liftu, u prirodi… To ne znači da treba da budeš promiskuitetna, ali možeš da budeš maštovita.

Luda vožnja nije rezervisana samo za iskustvo u luna parku. Probaj seks u kolima i videćeš !

Autor – Minut za mene

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More