Ovo rade najveći kreteni na plaži

Mnogo ih ima, pa vas molimo da i vi ne postanete takvi...

144

 

Verujemo da i vas irititaju pozeri koji se na plaži ponašaju kao potpuni kreteni i koji znaju da nam upropaste dan. Ono što nas najviše plaši je činjenica da takvih muškaraca ima sve više i da prosto ne znamo kako da ih zaustavimo.

To su uglavnom muškarci koji su na plažu došli kako bi bili u centru pažnje i kako bi pokušali da smuvaju neku devojku ili više njih. Zbog takvog stava oni rade neprimerene, glupe i pomalo bizarne stvari koje znaju da nas bace u bunilo.

Ono što nas najviše plaši je to da većina njih nije svesna svoje iritantnosti i kada bi ste njih pitali za mišljenje, oni bi vam verovanto rekli da misle da su najbolji frajeri i šmekeri na plaži. Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo nekoliko karakteristika koje definišu ovakve „karikature“ od ljudi.

Ako se pronađete u nekoj od ovih stavki, molimo vas da to prestanete da radite.

1. Poziranje u vodi

1. Poziranje u vodi

Sigurno ste videli one „nabildovane“ momke koji u spido gaćicama stanu u vodu i tako blenu u sve oko njih. Naravno na glavi nose najtamnije moguće naočare i svima se osmehuju. Iako ih ljudi većinom ignorišu, oni ipak više borave van vode nego u njoj kako bi pokazali svoje „zmijsko“ telo i preplanuo ten. Plaža nije manekenska pista, poenta je da se opustite i da uživate, a ne da glumite manekena ili lutku u izlogu.

2. Pokazivanje plivačkih sposobnosti

To što prskate galone vode oko sebe i kvasite nedužan narod ne znači da znate dobro i pravilno da plivate. Prosto ne znamo da li su gori oni što prskaju ili oni drugi koji glavom mlataraju kao ludi kada pokušavaju da plivaju „kraul“.

3. Sklekovi i druge vežbe na plaži

U redu, možda ste snažni i idete u teretanu svakog dana, ali ne morate nam to pokazivati i na plaži. Uvek se nađe neki „snagator“ koji radi sklekove ili neke druge vežbe kako bi demonstrirao svoju jačinu. Verujte nam da nikoga to ne zanima.

4. Bezukusni muvatori

Prilaženje i muvanje devojaka na plaži je normlana stvar i to se donekle i očekuje, ali uvek se nađu oni muvatori koji to rade bezukusno i koji blamiraju mušku populaciju. Znate one koji viču, dobacuju, namiguju i zvižde. Nadamo se da to niste vi.

5. Glasna muzika

5. Glasna muzika

Ako vam se sluša muzika, molimo vas da kupite slušalice i da nas poštedite svojih muzičkih ukusa. Niko nije dužan da glasno sluša vašu muziku sa telefona. Slušalice možete kupiti na svakom koraku, pa to uradite što pre.

V.P.

 

Ostavite odgovor