Ovo rade najveći kreteni na plaži

Mnogo ih ima, pa vas molimo da i vi ne postanete takvi...

454

 

Verujemo da i vas irititaju pozeri koji se na plaži ponašaju kao potpuni kreteni i koji znaju da nam upropaste dan. Ono što nas najviše plaši je činjenica da takvih muškaraca ima sve više i da prosto ne znamo kako da ih zaustavimo.

To su uglavnom muškarci koji su na plažu došli kako bi bili u centru pažnje i kako bi pokušali da smuvaju neku devojku ili više njih. Zbog takvog stava oni rade neprimerene, glupe i pomalo bizarne stvari koje znaju da nas bace u bunilo.

Ono što nas najviše plaši je to da većina njih nije svesna svoje iritantnosti i kada bi ste njih pitali za mišljenje, oni bi vam verovanto rekli da misle da su najbolji frajeri i šmekeri na plaži. Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo nekoliko karakteristika koje definišu ovakve „karikature“ od ljudi.

Ako se pronađete u nekoj od ovih stavki, molimo vas da to prestanete da radite.

1. Poziranje u vodi

1. Poziranje u vodi

Sigurno ste videli one „nabildovane“ momke koji u spido gaćicama stanu u vodu i tako blenu u sve oko njih. Naravno na glavi nose najtamnije moguće naočare i svima se osmehuju. Iako ih ljudi većinom ignorišu, oni ipak više borave van vode nego u njoj kako bi pokazali svoje „zmijsko“ telo i preplanuo ten. Plaža nije manekenska pista, poenta je da se opustite i da uživate, a ne da glumite manekena ili lutku u izlogu.

2. Pokazivanje plivačkih sposobnosti

To što prskate galone vode oko sebe i kvasite nedužan narod ne znači da znate dobro i pravilno da plivate. Prosto ne znamo da li su gori oni što prskaju ili oni drugi koji glavom mlataraju kao ludi kada pokušavaju da plivaju „kraul“.

3. Sklekovi i druge vežbe na plaži

U redu, možda ste snažni i idete u teretanu svakog dana, ali ne morate nam to pokazivati i na plaži. Uvek se nađe neki „snagator“ koji radi sklekove ili neke druge vežbe kako bi demonstrirao svoju jačinu. Verujte nam da nikoga to ne zanima.

4. Bezukusni muvatori

Prilaženje i muvanje devojaka na plaži je normlana stvar i to se donekle i očekuje, ali uvek se nađu oni muvatori koji to rade bezukusno i koji blamiraju mušku populaciju. Znate one koji viču, dobacuju, namiguju i zvižde. Nadamo se da to niste vi.

5. Glasna muzika

5. Glasna muzika

Ako vam se sluša muzika, molimo vas da kupite slušalice i da nas poštedite svojih muzičkih ukusa. Niko nije dužan da glasno sluša vašu muziku sa telefona. Slušalice možete kupiti na svakom koraku, pa to uradite što pre.

V.P.

 

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More