Slasna i kremasta kombinacija – Milka torta bez pečenja

– koju možete napraviti za svega pola sata.

108

Sastojci:

  • 1l mleka
  • 10 kašika šećera
  • 3 pudinga od vanile
  • 300 gr mlečne milka čokolade
  • 100 gr bele milka čokolade
  • 500ml slatke pavlake
  • plazma keksa koliko je dno obruča

 

Priprema:

Od litra mleka oduzmite malo mleka da razmutite pudinge i šećer. Ostalo mleko stavite da provri pa zakuvajte razmućen puding i šećer. Tako vruću smesu podelite na dva dela pa u jedan stavite belu, a u drugi mlečnu čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Ostavite da se ohladi.

Izmiksirajte slatku pavlaku pa 1/4 stavite u beli krem i 1/4 u tamni krem.

Uzmite obruč ili okruglu šerpu pa stavite kesu i izlijte beli krem, pa na njega stavite ostatak slatke pavlake (polovinu koja je ostala), a gore tamni krem, sve radite lagano i pažljivo. Gore stavite red plazma keksa namočenog u mleko.

Zatvorite ivice kese i stavite u frižider na par sati. Izvadite, otvorite kesu, poklopite tacnom pa okrenite.

Vaša Milka torta biće idealnog oblika.

Dekorišite po želji.

Autor Dnevno.rs

Pet brzih načina uklanjanja mirisa cigarete

Ostavite odgovor