Zašto su sve mame poludele za jednom torbom?

309

Da li su mame poludele za jednom torbom

Pelene, dupla presvlaka, flašice, kašice, maramice… To je samo deo neizostavnog bagaža koji morate da nosite sa sobom gde god da krenete sa bebom. Bila to šetnja sa kolicima, odlazak u kupovinu, kućna poseta ili neka proslava, novopečene mame odlično znaju da bi im često dobro došla još jedna ruka. Ipak treba sve to spakovati, a da zauzme što manje prostora, da se mleko i voda ne proliju, da ništa ne ispadne, a da su vam ruke slobodne za bebu i kolica.

Do sad su postojale razne varijante torbi za mame, ali ova je definitivno – najpraktičnija, a rekli bismo – i najlepša!

Obratite pažnju: sadrži čak 15 pregrada i džepova različitih veličina i pozicija, u koje možete da potrpate sve neophodne sitnice, a među njima se nalaze i tri specijalno napravljene za flašice, koje ih fiksiraju da se ne prevrnu i čuvaju temperaturu tečnosti, pa čak i jedna iz koje direktno možete izvlačiti vlažne maramice, bez da je otvarate.

Torba je dovoljno velika (30 x21 x 42 cm) i funkcionalna da mnogo toga staje u nju i da se sve lepo složi, kako biste tačno znali gde se šta nalazi. Uz ovakav primerak, možete zaboraviti na kopanje po ogromnoj torbi u koju ste nagurali svašta, a njena savršena uređenost pomoći će vam da nikad ne zaboravite one najvažnije stvari.

Pored toga, napravljena je od izuzetno otpornog materijala, koji je, podrazumeva se, i nepromočiv, a patentni cibzar kojim se zatvara je vrlo jak.

Možete je nositi na više načina: kao ranac (na jedno ili oba ramena), kao ručnu torbu (jer ima i malu dršku) i kao torbu za kolica (pošto ima zakačaljke). Jednostavno – savršena je za sve.

 

“Mommy’s bag”oduševljava i svojim dizajnom: ona je ujedno elegantna i vesela, a izbor boja je očaravajuć: plava, crna, mint, ljubičasta, siva, teget, petrolej, lila, tirkiz, svetlo plava, džins plava, sivo crna, narandžasto siva, svetlo siva, ciklama siva, teget siva, crveno roza, sivo crveno crna, crveno bež teget…

Dakle, mame više nisu primorane da nose ogromne, mahom neprivlačne torbe koje deluju kao da su putne, već mogu da izgledaju moderno i sa stilom čak i kad su sa svojom bebom, gde god da se nađu.

– Eh, da je to bilo kad sam ja imala bebu – komentari su majki koje imaju stariju decu, prisećajući se, verovatno, kakve su muke mučile sa pakovanjem i tegljenjem svega što im je bilo potrebno dok su njihova čeda bila mala.

mame poludele

Zaista, u periodima novih obaveza, hronične nenaspavanosti, ogromne brige o bebi, dojenja i hranjenja, promena raspoloženja i svega što ume biti deo prvih meseci sa novim članom porodice (pa i prvih godina), od dragocene je pomoći sve što može da nam olakša i ubrza svakodnevni tempo života.

Zato sadašnje mame sa bebama (kao i one koje prinove tek očekuju) imaju tu sreću da nabave upravo ovaj ekstra praktični artikl, a nove mame čeka i popust od 1000 dinara na redovnu cenu!

Ovaj sjajan proizvod može da se kupi na onlajn prodavnici Shopito.rs ili u prodavnici Royal line u novosadskoj Promenadi i u Delta City Beograd, a tu je i njihova Fejsbuk stranica. Sve informacije možete dobiti i na brojeve telefona 021 382 88 82 i 060 382 88 81.

Dostava za Novi Sad i Beograd je besplatna.

mame poludele

Na kraju, iako joj je ime takvo kakvo je, ako izaberete neku neutralniju, uniseks nijansu, ona jednako dobro stoji i tatama, jer, i oni se kreću sa mališanima, zar ne?

Autor mojnovisad.com

mame poludele

limun kolačići

Aktuelni Posts

Zanimljive ideje za farbanje jaja

Ako još uvek niste odlučili kako ćete ove godine farbati jaja pogledajte ove veoma zanimljive a opet jednostavne ideje koje smo pronašli. Mnoge od njih su pogodne i za decu, tako će farbanje jaja postati lep porodični…

PIJETE LI DOVOLJNO ŠOLJICA KAFE DNEVNO?

Na prvi pogled zvuči puno! Tokom 17. veka ispijanje kafe kažnjavalo se smrću. Tada se verovalo da ima učinke koji menjaju um. Srećom, sada možemo piti kafu koliko želimo, a dokazano je da raznolikost spojeva koje sadrži koristi našem…

mame poludele

mame poludele

Komentari
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More