Ovan

Posao

Niste zadovoljni sa vašim profesionalnim statusom. Ipak, u ovom mesecu, imaćete priliku da zasijate. Možete očekivati i podršku od vašeg pretpostavljenog. Ukoliko imate sopstveni biznis, ovo je mesec u kome možete složiti kockice za boljitak koji je na horizontu.

Ljubav

Druga polovina meseca, pogotovu ako budete na odmoru, doneće vam mogućnost za letnju ljubav. Od vaše spretnosti, zavisi da li ćete je iskoristiti. Obratite pažnju na Blizance, pogotovu ako niste u vezi.

Zdravlje

Vaš nervni sitem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine.

Bik

Posao

Verovatno vas nervira trenutna stagnacija na profesionalnom planu. Jedan od načina da vam stvari krenu nabolje je da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Morate shvatiti da vaši poslovni partneri ne žele uvek da čuju loše vesti, ma kako one bile istinite. Pokušajte da dobijete podršku pre nego krenete u realizaciju projekta.

Ljubav

Ako niste našli ljubav u prethodnom mesecu, pred vama je sada malo teži zadatak. Novu ljubav biste mogli naći na nekom kraćem putu ili u nekoj finansijskoj instituciji. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, najbolji način da je učvrstite biće ako odete na odmor.

Zdravlje

Iako vas opterećuje Saturn u polju psihe, ovo je mesec u kome bi mogli popraviti vaše zdravstvene parametre. Pametnom ishranom, punom voća i povrća, mogli biste popraviti vaš najveći problem: cirkulaciju. Od izuzetnog je značaja da se odmorite jer je vaš nervni sitem preopterećen. Promenite mesto odmora.

Blizanci

Posao

Na radnom planu, od druge polovine meseca, stvari kreću nabolje. Ako prionete obavezama sa većom odgovornošću i ozbiljnošću, sigurno je da će doći do željenog pomaka. Pojačajte komunikaciju, vaše najjače oružje, i pred vama će se otvoriti sva vrata na koja zakucate.

Ljubav

Ovo je najbolji mesec za ljubav, kada je vaš znak u pitanju. Ako ste bez partnera, obratite pažnju na Bika ili Vagu. Ako je vaš partnerski staž dug, osvežite vezu, najbolje odlaskom na odmor na destinaciju gde, do sada, niste bili.

Zdravlje

Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Zavolite same sebe, jer ako drugi primete da ne poštujete sebe, neće to ni oni činiti.

Rak

Posao

Niste zadovoljni stanjem na profesionalnom planu. Ako vas interesuje šta je to što vas koči, odgovor je jasan: emocije. Vaše burne emocije često su najveći kamen spoticanja vašem napretku u poslu. Naučite da „izbrojite do 10“, savetuje mesecni horoskop. Druga polovina meseca je idealna za napredak na profesionalnom planu, pod uslovom da obezbedite podršku nekog iz vašeg radnog okruženja.

Ljubav

Ako odete na odmor u inostranstvo, tamo možete upoznati novu ljubav. Ukoliko niste planirali odmor „napolju“, na ljubav morate sačekati do treće dekade meseca, kada Venera uđe u vaš znak. Novu ljubav potražite, najpre, u znaku Škorpije. Ako ste u vezi, do stabilizacije emotivnih odnosa dolazi u drugoj polovini meseca. Ne dozvolite da vas pojačan stres izbaci iz ravnoteže i ugrozi vašu emotivnu vezu.

Zdravlje

Stresni period iz prethodnog meseca, pratiće vas i u prvoj polovini meseca. Nađite vreme za svakodnevi odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati.

Lav

Posao

Prošli mesec je bio mesec dobrih prilika za vašu karijeru. Ukoliko niste iskoristili „vetar u jedra“, moraćete malo više da se potrudite. Dobra komunikacija, ključ je za dobrobit u ovom mesecu. Podršku za poslovne poduhvate potražite u osobama u znaku Blizanaca. Ne bojte se da zatražite nagradu ako mislite da ste je zaslužili.

Ljubav

Novu ljubav možete naći na nekom kraćem putu ili hodniku firme u kojoj radite. Ukoliko vas interesuje znak, potražite je u znaku/podznaku Vaga ili u osobi više nego prijatne spoljašnjosti. Ako ste u vezi, do poboljšanja poljuljanih emotivnih odnosa, može doći u drugoj polovini meseca. Ključ za boljitak je iskreniji odnos. Ne zaboravite da je „za svađu potrebno dvoje“ i da za loše odnose u vezi ima i vaše krivice.

 

Zdravlje

Mars, u opoziciji sa vašim poljem zdravlja, doprineo je da se vaša „čaša stresa“ napuni do vrha. Ukoliko niste u prilici da odete na neki atraktivan odmor, i jednostavna promena okruženja, odlaskom na selo i sl, biće delotvorna. Promena svakodnevne rutine biće dragocena za vaše mentalno stanje. Ovo, pogotovu stoga što vas u idućem mesecu očekuju izazovi za koje će vam trebati dosta snage. Srce je organ koji vam je najugroženiji: učinite nešto dobro za njega.

Devica

Posao

Ovo je mesec u kome će se realizovati vaši profesionalni napori. Ukoliko ste bili vredni, dobićete satisfakciju u vidu unapređenja ili novčane nagrade. Morate biti strpljivi i ne gubiti veru u napredak jer će do njega doći ukoliko pošteno izvršavate poslovne obaveze. Loša situacija u vezi sa vašom karijerom, polako nestaje i ustupa mesto optimizmu i zadovoljstvu. Poboljšajte komunikaciju.

Ljubav

Mars, u opoziciji sa vašim poljem ljubavi, ne čini vas zadovoljnim na ovom planu. Srećom, u drugoj polovini meseca, stiču se uslovi da budete zadovoljniji na ovom polju. Ako niste u vezi, ili ste nezadovoljni sadašnjim partnerom, „ventil“ možete potražiti u nekoj „šemi“ sa Ribom ili Strelcem. Ne očajavajte, idu bolja vremena za ljubav.

Zdravlje

Stres, kome ste izloženi, na vas utiče znatno više nego na ostale znake. Dovoljno odmora, rekreacija i izbalansirana ishrana, su siguran izlaz i put ka dobrom zdravlju. Obavezno otidite na godišnji odmor: bolje novac dajte na letovanje nego farmaceutima.