Spolja hrskava, iznutra kremasta
SPOLJA HRSKAVA, IZNUTRA KREMASTAFOTO:

Pored toga što ćete je napraviti za manje od deset minuta biće vam potrebna samo tri sastojka:

– Pakovanje lisnatog testa

– Velika mlečna čokolada (ili ona koju volite, čokolada za kuvanje u Rakić trgovini samo 25din)

– 1 jaje (samo žumance)

Izvadite testo iz pakovanja, razvaljajte ga oklagijom, pa na njega stavite čokoladu (pogledajte video), a potom pitu „zatvorite” ostatkom testa. Premažite umućenim žumancetom.

Pletenicu bojimo izmućenim jajetom i naizmenično stavimo neke Lacasitose po celoj površini.

Pecite u dobro zagrejanoj rerni na 180 stepeni, oko 20-25 minuta.

Kao što možete vieti na fotografiji, rez se pravi upravo kad je pletenica bila topla, a čokolada se još malo otopila … Sutradan je čokolada već tvrđa … Ummmmmm!