Predlog dana: Mango cvetna bluza

Ko kaže da je cvetni dezen namenjen samo prolećnoj i letnjoj modnoj sezoni?

Polako nam dolazi hladnija i svežija sezona, a sa njom i novi modni trendovi. Za razliku od leta koje je bogato smelim i jarkim bojama, jesen je obojena tamnijim nijansama koje celokupnom stajlingu daju dubinu, Burgundi, bež, senf žuta, braon… Mešavinom ovih boja svačiji stajling može izgledati nezamislivo dobro.

Pored boja, se nalaze i dezeni koji su najbolji za akcentovanje i isticanje vašeg karaktera. Da li ste razmišljali o cvetnim? Ili ipak mislite da se oni nose samo u prolećnoj ili jesenjoj sezoni? Moramo vam reći da grešite, ali i pokazati našim današnjim predlogom. 

Mango često dopunjuje i proširuje svoje kolekcije novim odevnim komadima. U potrazi za nečim drugačijim i smelijim, pronašli smo ovu bluzu. 

Cena: 3,990 dinara

Plava boja koja će se istaći pored svih crvenih i braon i sitan cvetni dezen, učiniće da svaka vaša stajling kombinacija u kojoj je ona uključena izgleda savršeno. Svestrana je i ne otkriva mnogo, a posebnu draž joj daju krop rukavi koji se mogu vezivati. 

Za poslovni stajling, večernje izlaske ili šetnju gradom, ova bluza je idealan izbor. Može se nositi uz farmerke, pantalone, pensil suknje, pa čak i uz šorts (miholjsko leto je neizbežno ove godine…) 

V.R

Autor Zenski Magazin