Tange haljina s Nedelje mode u Njujorku bismo voleli da vidimo i na beogradskim ulicama

Tange

post tange
Revija Jeremyja Scotta na Nedelji mode u Njujorku izazvala je veliku pažnju, a jedan komad je posebno oduševio publiku.

Dizajner je predstavio svoju kolekciju za proleće/leto 2020. inspirisanu 80-im godinama prošlog veka u kojoj dominiraju neonske boje, korseti, šareni dezeni i – tange.

Mrežasta haljina na koju su prišivene svilene tange definitivno se izdvojila kao najupečatljiviji komad na reviji, a tange je ubacio i u mušku garderobu, kao i u ženski komplet s jaknom i pantalonama, piše index.hr. Bez obzira na kič momenat, ne bismo imali ništa protiv da vidimo obične ljude ako šetaju ulicama našeg grada u ovim komadima.

Tanga haljina Foto: Profimedia
 

Šta Čini Lep Osmeh  Ostavlja Nezaboravan Prvi Utisak 

Tanga pantalone Foto: Profimedia
 

 

Tange

Reviju su iz prvih redova pratile mnoge poznate face iz sveta mode i šoubiznisa, uključujući i manekenke Gigi Hadid i Irinu Shayk koje su bodrile svoje koleginice na pisti.

tange haljina
Gošće iz prvog reda Foto: Profimedia

Reviju je Candice Swanepoel u metalik kompletu s resama.

Jeremy Scott je dizajner koji je patentirao izraz „haute hoodie“, a uradio je i kolekciju za H&M koja je bila dostupna i kod nas i o kojoj smo ranije pisali. Scott je savršen spoj uličnog raspoloženja, visoke mode i humora, što je dokazao i novom kolekcijom koju je predstavio u Njujorku.

 

Izvor: Noizz.rs

Koje Vibriraju I Dovode Žene Do Vrhunca (VIDEO) tange

Fabrika donjeg veša napravila je gaćice koje vibriraju svaki put kada fudbaleri daju go kako bi privukla što više žena da gledaju Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Meksički maloprodajni lanac Viki Form svoj proizvod predstavio je uoči fudbalskog prvenstva i to spotom koji je privukao mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 

KOMPLETAN ČLANAK POGLEDATI NA LINKU