Neobična i slatka moda: Najpoželjnije torbe za 2020.

Ko bi rekao da jedan odevni komad može da bude inspirisan kroasanima?
 Shutterstock

Opšte je poznato da obožavamo Francuskinje jer važe za najbolje obučene žene na svetu. Osim što su nam večita inspiracija, verujemo im da će svaki trend koji iznesu – zaista biti trend broj jedan.

Ipak, čini se da moda ne pronalazi inspiraciju samo u Francuskinjama, već i u namirnicama koje su tamo veoma popularne. Naime, jedan od trenutno najpoželjnijih modela torbi izgledom neodoljivo podseća na kroasan.

Za ovaj trend najzaslužniji je brend Bottega Veneta i njegove vrećaste torbice na nošenje preko ramena koje su u kratkom roku postale pravi hit.

Očekivano, trendom su se vodili i drugi dizajnerski brendovi, a prošlost nas je naučila da sve što je popularno brzo dobije i svoje povoljne high-street kopije pa ne sumnjamo da će svako uskoro moći pronaći kroasan-torbu po ceni za svoj džep.

A osim što podsećaju na neodoljivo pecivo, ove torbe su i jako praktične jer se nose preko ramena i dovoljno su prostrane da u njih stane sve što vam je potrebno za dan. Pogledajte kako ih kombinuju fashion devojke sa Instagrama i dodajte ovakvu torbu na svoj spisak za ovu godinu. Naravno, ako želite da budete u trendu. 

Autro Cosmopolitan  

Dizajneri istakli: Ovo su 3 vodeća printa za 2020.

 

Najpoželjnije torbe