Slasna i kremasta kombinacija – Milka torta bez pečenja

– koju možete napraviti za svega pola sata.

Sastojci:

  • 1l mleka
  • 10 kašika šećera
  • 3 pudinga od vanile
  • 300 gr mlečne milka čokolade
  • 100 gr bele milka čokolade
  • 500ml slatke pavlake
  • plazma keksa koliko je dno obruča

 

Priprema:

Od litra mleka oduzmite malo mleka da razmutite pudinge i šećer. Ostalo mleko stavite da provri pa zakuvajte razmućen puding i šećer. Tako vruću smesu podelite na dva dela pa u jedan stavite belu, a u drugi mlečnu čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Ostavite da se ohladi.

Izmiksirajte slatku pavlaku pa 1/4 stavite u beli krem i 1/4 u tamni krem.

Uzmite obruč ili okruglu šerpu pa stavite kesu i izlijte beli krem, pa na njega stavite ostatak slatke pavlake (polovinu koja je ostala), a gore tamni krem, sve radite lagano i pažljivo. Gore stavite red plazma keksa namočenog u mleko.

Zatvorite ivice kese i stavite u frižider na par sati. Izvadite, otvorite kesu, poklopite tacnom pa okrenite.

Vaša Milka torta biće idealnog oblika.

Dekorišite po želji.

Autor Dnevno.rs

Pet brzih načina uklanjanja mirisa cigarete

Kuda po recept