Omekšivač i prašak za veš + so super caka za vaš veš

Pomoću ovog trika vaš beli veš će uvek da izgleda kao nov

Pomešala je so, omekšivač i prašak za pecivo: <i>Sjajnom cakom spasila veš!</i> (RECEPT, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Elena Matveeva

Verovatno vam se bar jednom desilo da kupite beli veš koji nakon nekoliko pranja promeni boju i postane sivkast. Pomoću ovog trika vaš beli veš će uvek da izgleda kao nov.

Sve što vam je potrebno je: plastična posuda ili lavor, vruća voda (ne provrela), 1 kašika omekšivača, 2 kašike soli, kašika praška za pecivo.

Foto: Printscreen Youtube / Elena Matveeva

Postupak: pomešajte sve sastojke u plastičnoj posudi i potopite beli veš 15 minuta. Ako vam je veš mnogo posiveo, možete da ga držite do 30 minuta u vodi. Toliko je jednostavno!

Pogledajte čitav postupak na snimku:

 

Autor: Stil

omekšivač i

Ovaj Komad NAKITA Je 90-Ih Bio Vrlo Popularan, A Danas Se Vraća U Modu! I Ne, Nije Reč O Zlatnim Kajlama, Ogrlica Sa.. omekšivač i

 

 

Međutim, još jedan modni detalj je tada bio hit – ogrlica sa školjkama koju smo čuvali kao suvenir sa letovanja.

Međutim, tu ogrlicu devojke nose svakodnevno. Sada je ona „must have“ modni komad, a možemo samo pretpostaviti koliko će biti zastupljena ovog leta.

Nose se razne varijante ovih ogrlica, od srebrnih i zlatnih do onih koje su napravljene od pravih školjki, a sve zavisi od stila osobe koja je nosi. Možete da je napravite i same, ako ste dovoljno kreativne. Za one lenje kojima je lakše da izdvoje iz svog novčanika, verujemo da će ovakve ogrlice uskoro moći da nađu i u svim popularnim buticima, piše index.hr.

Više na linku

7 Dokaza Da Su Najbolje Stvari U Životu Besplatne omekšivač i

 

Pre nego što proverite svoj novčanik, zaustavite se na trenutak i razmislite o imovini u vašem životu. Ne samo o bankovnom računu, već i o drugim vrednim stvarima koje imate. Onima koje zapravo imaju vrednost, a ne mere se brojkama.

Jedno je sigurno, novac može da kupi mnogo toga. Ali, to su samo stvari. Materijalna bogatstva su sjajna, ali sreća ne dolazi od stvari koje posedujemo. Dolazi od osmeha vašeg dragog dok zajedno spremate večeru i prepričavate šta vam se dogodilo tog dana. Od sunčanog jutra i kafe sa najboljom prijateljicom. Od onog osećaja relaksiranosti kada se ušuškate u krevet uveče.

Kada je reč o bogatstvu, cifra na bankovnom računu ne može da se poredi sa ovih 7 bogatstava koja pokazuju da za najbolje stvari u životu nije potrebno potrošiti ni jednu jedinu paru.

7 dokaza da su najbolje stvari u životu besplatne